ANKARA / MAMAK - Oruç Reis İlkokulu

Oruç Reis İlkokulu

Kutludüğün Yıldırım Beyazıt Mah. Fatih Cad. No8 06105/Mamak /ANKARA
Vizyon
ORUÇ REİS İLKÖĞRETİM OKULU VİZYONUMUZ(Hedefimiz) Atatürk ilkeleri doğrultusunda , bilgi çağının gerektirdiği teknolojik gelişmelere ulaşmak, çağdaş ülkelerin eşdeğer okullarıyla yarışmaktır. Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş; temel demokratik değerlerle donanmış; bireysel farklılıkları ne olursa olsun; araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş; yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır.
Misyon
ORUÇ REİS İLKÖĞRETİM OKULU MİSYONUMUZ (Amacımız) Okulumuz , Atatürk İlkeleri ışığında; çağdaş uygarlığa ulaşmayı , milli birlik ve bütünlüğümüzü sağlayan maddi ve manevi değerlerimizi yaşatmayı, sosyal ve kültürel alanda kalkınmayı, bilimsel gelişmeleri izlemeyi, bu alandaki verimliliği artırmayı sağlamaktır. Atatürk ilke ve devrimleri ışığında; Türkçe´yi doğru ve güzel konuşup yazabilen, İyi bir yurttaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış, kendini ifade edebilen, araştıran, sorgulayan, eleştirel düşünen çağdaş, bireyler yetiştirmektir.
1-SBS DE 2011 DE YÜZDE 30,2012 DE YÜZDE 35,2013 DE YÜZDE 40 BAŞARI
Kütüphane Kitap Sayısı :1956
KALOLİFER-KÖMÜR
Ulaşım